Kostka Jagodowo-Kokosowa
Biszkopt
130 g cukru
130 g Mąki APC typ 500
7 g Proszku do Pieczenia APC
Wszystkie składniki ubijamy razem na wysokich obrotach 4 min. Wylewamy do formy 60×20 cm i rozsmarowujemy. Wypiekamy w temp. 200oC przez ok. 15 min.
Krem kokosowy
400 g Kremu Budyniowego o Smaku Kokosowym
Vortumnus
200 g Margaryny APC 80
Wszystkie składniki ubijamy razem na wysokich obrotach na jednolitą masę.
Kruszonka
150 g Margaryny APC 80
150 g cukru
250 g Mąki APC typ 500
Wszystkie składniki wymieszać razem do uzyskania pożądanej struktury. Następnie zapiec w temp. 200oC do uzyskania złocistego koloru.
Dodatkowy składnik
600 g Nadzienia APC o Smaku Jagodowym
Sposób przygotowania tart
Na upieczony biszkopt rozsmarowujemy nadzienie APC o Smaku Jagodowym. Następnie nakładamy krem kokosowy i równo smarujemy. Całość zasypujemy kruszonką i posypujemy cukrem pudrem.