Kostka Jagodowo-Kokosowa

Biszkopt
130 g cukru
130 g Mąki APC typ 500
7 g Proszku do Pieczenia APC

Wszystkie składniki ubijamy razem na wysokich obrotach 4 min. Wylewamy do formy 60×20 cm i rozsmarowujemy. Wypiekamy w temp. 200oC przez ok. 15 min.

Krem kokosowy
400 g Kremu Budyniowego o Smaku Kokosowym
Vortumnus
200 g Margaryny APC 80

Wszystkie składniki ubijamy razem na wysokich obrotach na jednolitą masę.

Kruszonka
150 g Margaryny APC 80
150 g cukru
250 g Mąki APC typ 500

Wszystkie składniki wymieszać razem do uzyskania pożądanej struktury. Następnie zapiec w temp. 200oC do uzyskania złocistego koloru.

Dodatkowy składnik
600 g Nadzienia APC o Smaku Jagodowym

Sposób przygotowania tart
Na upieczony biszkopt rozsmarowujemy nadzienie APC o Smaku Jagodowym. Następnie nakładamy krem kokosowy i równo smarujemy. Całość zasypujemy kruszonką i posypujemy cukrem pudrem.­­­