Kostka Jagodowo-Kokosowa
B is z k o p t :
130 g cukru
130 g Mąki APC typ 500
7 g Proszku do Pieczenia APC
Wszystkie składniki ubijamy razem na wysokich obrotach
- 4 min. Wylewamy do formy 60×20 cm i rozsmarowujemy.
Wypiekamy w temp. 200oC przez ok. 15 min.
Krem Kokosowy:
400 g Kremu Budyniowego o Smaku Kokosowym
Vortumnus
200 g Margaryny APC 80
Wszystkie składniki ubijamy razem na wysokich obrotach
na jednolitą masę.
Kruszonka:
150 g Margaryny APC 80
150 g cukru
250 g Mąki APC typ 500
Wszystkie składniki wymieszać razem do uzyskania pożądanej
struktury. Następnie zapiec w temp. 200oC do
uzyskania złocistego koloru.
Dodatkowy składnik:
600 g Nadzienia APC o Smaku Jagodowym
Sposób przygotowania ciasta:
Na upieczony biszkopt rozsmarowujemy nadzienie
APC o Smaku Jagodowym. Następnie nakładamy
krem kokosowy i równo smarujemy. Całość zasypujemy
kruszonką i posypujemy cukrem pudrem.