Waniliowy Ogród
Blacha 30×40
Blat czekoladowy
Fiorfiore Completo Cacao 600g
Olej APC 220g
woda 220g
Wszystkie składniki wymieszać 3 min na średnich obrotach, rozsmarować ciasto na dwóch blaszkach i odpiec w temperaturze 200°C
Syrop do nasączania
Nakropka 300g
Krem Orzechowy
Bolero’ Nocciola 700g
orzechy arachidowe solone 300g
Krem Bolero’ podgrzać i wymieszać z pokrojonymi prażonymi orzechami.
Krem waniliowy
Krem APC Waniliowy 310g
mleko 760g
Brandy 100g
Decor Up 460g
Krem APC Waniliowy połączyć z przegotowanym ostudzonym mlekiem i wymieszać na jednolita masę, następnie dodać Brandy i delikatnie wymieszać z ubitym kremem Decor Up.
Dekoracja
Surogat Centramerica
Czekolada Ariba