Babka cytrynowa
Babka cytrynowa KOMPOZYCJA (na blachę 40x60cm) Fondant Kandyzowana Skórka pomarańczowa Babka Cytrynowa Babka cytrynowa 1000 g APC Babka Piaskowa 500 g Jajka 550 g APC [...]
Karmelowa Szarlotka
Karmelowa Szarlotka KOMPOZYCJA (na blachę 40x60cm) 900 g Polewa Karmelowa 1680 g Mus Śmietankowy 1500 g Jabłko Szarlotkowe APC Premium 2085 g Babka piaskowa Babka [...]
Pączki angielskie z jabłkiem
Pączki angielskie z jabłkiem Ciasto KOMPLET Świeżynka 20 200 g mąka pszenna typ 550 1.000 g jaja 280 g masło 120 g drożdże 60 g [...]
Wiśniówka
Wiśniówka Kompozycja na blachę 40x60cm 900 g Polewa Malinowa 2100 g Mus Śmietankowy 2785 g APC Babka piaskowa Babka Piaskowa 1000 g APC Babka Piaskowa [...]
Ciasto jogurtowe APC Czekoladowo – Owocowe
Ciasto jogurtowe APC Czekoladowo – Owocowe Forma 60×20cm Receptura Po połączeniu składników ciasta podstawowego dodajemy Master Martini kropelki czekoladowe do zapiekania Bay Fondente Gocce 30.000. [...]
Szarlotka Premium
Szarlotka Premium Ciasto Biszkoptowo – tłuszczowe: Forma 60×20 Master Martini FiorFiore Camargo ciasto Biszkoptowo Tłuszczowe 310 g Cukier 62 g Jaja 153 g Woda 29 [...]
Babki APC
Babki APC Przygotowanie Przygotowujemy babki z receptury podstawowej. Do ciasta mozemy dodac kropelki do zapiekania Caravella Fondente Gocce Master Martini. Dekorujemy elastycznymi polewami Caravella Cover [...]
Mazurek „Wielkanocne jajo”
Mazurek "Wielkanocne jajo" Receptura na ciasto kruche Margaryna Gioia Master Martini 276g Cukier puder 138g Jaja 25g Mąka 482g Proszek do pieczenia 4g Przygotowanie Wyrabiamy [...]
Kostka Banan w Czekoladzie
Kostka Banan w Czekoladzie Kompozycja na blache 40x60cm 900 g Polewa Karmelowa 1680 g Mus Bananowy 1210 g FRUIBEL® Pomarańcza w żelu 580 g Ciasto [...]
Kostka Malinowa z Kremem Brulée lub Deser Prezesa
Kostka Malinowa z Kremem Brulée lub Deser Prezesa Kompozycja na blache 40x60cm 900 g Polewa Malinowa 1680 g Mus Malinowy 1210 g FRUIBEL® Jeżyna w [...]
Kostka truskawkowa
Kostka truskawkowa Kompozycja na blache 40x60cm 900 g Polewa Malinowa 1680 g APC Mus Śmietankowy 580 g Biszkopt 1680 g Mus Truskawkowy 580 g Biszkopt [...]
Sernik z Kremem Brulée lub Sernik Prezesa
Sernik z Kremem Brulée lub Sernik Prezesa Kompozycja na blachę 40x60cm 350g APC Żel Morelowy 3000g SUCREA® Krem waniliowy 4978g Masa serowa 1500g Spód z [...]
Chrupiąca fantazja
Chrupiąca fantazja Biszkopt 1000 g BRAUN Bisquick Plus 600 g jaja 200 g woda 100 g orzechy mielone Sposób przygotowania biszkoptu Bisquick, jaja i wodę [...]
Deser wiśniowy
Deser wiśniowy Biszkopt kakaowy 400 g Ciasto kakaowe Braun 200 g olej 280 g jaja Sposób przygotowania biszkoptu Wszystkie składniki ubijamy razem na wysokich obrotach [...]
Ciasto jogurtowo-serowe APC
Ciasto jogurtowo-serowe APC Receptura na blachę 60 x 40 cm Składniki Mieszanka Na Ciasto Jogurtowe APC 1500 g Olej APC 675 g Jaja 525 g [...]
Szarlotka jogurtowa APC
Szarlotka jogurtowa APC Receptura na blachę 60 x 40 cm Składniki Mieszanka Na Ciasto Jogurtowe APC 2000 g jaja 700 g olej APC 900 g [...]
Ciasto Czekoladowo-Jagodowe
Ciasto Czekoladowo-Jagodowe Biszkopt 200 g Margaryny APC 80 150g cukru pudru 3 szt. jajek 150 g Mąki APC typ 500 75 g kakao 10g Proszku [...]
Kostka Jagodowo-Kokosowa
Kostka Jagodowo-Kokosowa Biszkopt 130 g cukru 130 g Mąki APC typ 500 7 g Proszku do Pieczenia APC Wszystkie składniki ubijamy razem na wysokich obrotach [...]
Tarta Waniliowo-Jagodowa
Tarta Waniliowo-Jagodowa krążki pysznego ciasta piernikowego przełożone kremem na bazie naturalnej śmietanki o smaku orzechowym. Ciasto kruche 500 g Margaryny APC 80 300 g cukru [...]
Ciastka z kremem Bolero’
Ciastka z kremem Bolero’ krążki pysznego ciasta piernikowego przełożone kremem na bazie naturalnej śmietanki o smaku orzechowym. Skład Margaryna Gioia 520g cukier puder 350g jaja [...]
Waniliowy ogród
Waniliowy Ogród krążki pysznego ciasta piernikowego przełożone kremem na bazie naturalnej śmietanki o smaku orzechowym. Blat czekoladowy Fiorfiore Completo Cacao 600g Olej APC 220g woda [...]
Torcik Wigilijny
Torcik Wigilijny krążki pysznego ciasta piernikowego przełożone kremem na bazie naturalnej śmietanki o smaku orzechowym. Krążki piernikowe Koncentrat “Ciasto Piernikowe” AKO 245 g jaja 85 [...]
Kostka makowa Opium
Kostka makowa Opium Pyszne ciasto makowe przełożone delikatnym kremem budyniowo- śmietanowym z nutką waniliową Ciasto na spód Koncentrat „Bimix standard” AKO 380 g jaja 290 [...]
Pączki
Pączki Składniki 10,00 kg Mąka APC typ 500 1,00 kg Berliner Plus 3,00 kg woda 2,3 kg jajka 1,00 kg Olej APC 0,70 kg drożdże [...]
Pączusie serowe
Pączusie serowe Składniki 3,00 kg Mix Twarogowy 50% 7,00 kg Mąka APC typ 500 3,00 kg Twaróg Dr.Oetker 3,00 kg jaja 5,00-5,50 kg woda Przygotowanie [...]